El primer record fotogràfic que tinc es amb 5 anys, vaig voler fer-li un retrat al meu pare amb una rèflex que li havien portat d’ Alemanya, una Praktica PLC 2 que tinc al meu estant com un objecte de col·leccionista.

 

No va ser fins molts anys després que va tornar a aflorar en mi l’ interès per la fotografia, sobretot la fotografia de paisatges i natura, així com viatges. I cada cop una més incipient gana de fotografiar tot tipus d’ocasions i esdeveniments. Formant-me als inicis autodidacticament via Internet, llibres, webs,… I continuant la formació amb cursos presencials, workshops i conferencies. I actualment estan sempre en una formació continua, ja que mai se’n sap prou i sempre surten nous reptes i ganes d’aprendre.

 

No em delimito a un tipus de fotografia concreta, m’agrada la varietat i la complexitat de cada situació en els diferents tipus d’entorns que ofereix la fotografia, ja sigui un retrat, un bosc, unes festes majors o una llauna de refresc. Sempre sorgeix el repte de fer la millor fotografia possible.